Peter Wahlbeck

Peter Wahlbeck undviker krystade, långsökta och barnsliga skämt av den anledningen att han själv tycker det är pinsamt tråkigt. Peter Wahlbeck passar extra bra att uppträda för företag eller organisationer där den intellektuella kraften är stor och man vill bli underhållen med lagom stort tuggmotstånd. Dratta på arslet-komik sysslar inte Peter med.

Peter Wahlbeck är landets roligaste komiker om man frågar sveriges komiker.

Årets manliga komiker på Standup Galan 09

För Peter Wahlbeck är standup comedy bilder. Han målar med ord och gester och bygger sin humor på det ovanliga i vardagen. ”Namnet på en pizzeria”. ”Rika människors brist på fantasi”. ”Varför vägrar Motormännen vägrenskörning?” Ämnen som kan tyckas vara triviala, men som blir geniala när de granskas ur ett Wahlbeckskt perspektiv.

Peter Wahlbecks mångåriga rutin, men ändå ständiga utveckling gör att hans humor fungerar överallt. Han har uppträtt på allt från lokala pizzerior till ledningsgrupper i stora multinationella koncerner. Han rekommenderas av samtliga.

Peter Wahlbeck släppte 1994 en skiva med titeln Mucic för alle med låtar som ”Bakom basistens bas” och ”Ullared”. Året efter fortsatte för alle-konceptet med den surrealistiska humorserien Tv för alle på ZTV. Han har också blivit uppmärksammad för den ironiska sången och scenpersonligheten ”Vegomulle¨ Han har medverkat i humorprogram såsom Grillad och Roast på Berns.

 

Peter är också en väldigt bra konferencier.

 

Boka Peter Wahlbeck här robert@robsplayhouse.se